Däcktryck på ATV-kärran?

Terri
 Svara  5 inlägg  2186 visningar  0 följer
Avatar Fallback
 
#31803 Jag kör bara med 0,5 bar i mina boggie däck. Det räcker gott o väl, tycker att det kan bli hoppigt o stötigt annars. I fyrhjuligen har ja bara 0,3 bar för bästa fäste.

   TS
Terri Maskiner
Användarvisningsbild
 
#31833 Vad använder nu för mätare? Jag köpte en ny digital, skit bra trodde jag men den var talanglös. Fick med en såndär "penna" till fyrhjulingen är det det bästa som finns? Pumpmunstycket till kompressorn vaknar vid liv lämpligt vid 0,5 så av den är man inte hjälpt.

Avatar Fallback
 
#31841 Den däringa pennan till fyrhjulingen är nog den bästa mätaren, såtillvida ni ej snusar förståss....

Avatar Fallback
 
#31865 Ja har bara en sån där billig rustamunstycke med manometer på som kostar typ 100 spänn med ett vanligt blåsmunstycke oxå... funkar kanon för mig. Sen har ja även en bra vanlig fotpump med manometer på som oxå funkar bra, den änvändes när ja höll på och cuklade lite mountainbike. Men nu är ja lite för tung för sånt då det är tyngdlyftning som tog över helt och hållet :lol:

   TS
Användarvisningsbild
 
#38268 Skulle rekommendera max 0,7 bar då risken för punka är enorm! Små pinnar och lite vassare stenar är som bovar. Beror alldeles på hur terrängen serut!

- Kvalitén på däcken är Smäst i dagensläge!

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).
Liknande Trådar
TitelStatistikSenaste svaret
Band på boggien på atv kärran av Qkeeper - ons 03 jun 2009, 20:32
i Små skogsmaskiner och övriga maskiner
10 svar
2066 läst
av Qkeeper     
fre 05 jun 2009, 15:34
Farma
Annonser