REGLER FÖR FORUMET [LÄS MIG]

 Svara  3 inlägg  5505 visningar  0 följer
Användarvisningsbild

REGLER FÖR FORUMET [LÄS MIG]

 
#2 Välkomna till Skogsforum

Vi hoppas att du kommer trivas på detta forum samt att du får ett gott utbyte och många kompisar på forumet.

För att hålla en god nivå på forumet kräver vi att du registrerar dig för att kunna skriva eller svara på frågor. Detta är mycket enkelt, klicka bara på bli medlem, läs igenom avtalet och fyll i dina uppgifter.

Är det något du undrar över så kan du skriva ett inlägg under kategorin önskemål, eller också så mailar du oss på info@skogsforum.se
Senast redigerad av Fredrik Reuter ons 30 jan 2008, 22:01, redigerad totalt 1 gång.

   TS
Avatar Fallback
 
#3995 Lite ändringar från och med igår:

Nya medlemmar som inte har godkända* emailadresser måste godkännas av moderator/admin innan de kan skriva in. Detta är inte en bra lösning, men vi måste strypa rättigheterna pga alla spammare som hittat hit.

Följande gäller således:
Nya användare registrerar som "vanligt", om din emailadress inte är godkänd* kommer kontot att vara inaktivt och administratören får ett mail om ett nytt konto.
Ser användarnamnet seriöst ut så godkänns medlemmen på en gång, gör det inte det måste Ni som önskar bli registrerade skicka ett mail till: info@skogsforum.se och tala om att Ni önskar bli registrerade hos oss.

Frågor ang detta svaras på i PM eller mail.

MvH Fredrik

* Godkända emailadresser godkänns direkt och ni kommer endast få ett aktiveringsmail från skogsforum med en aktiveringslänk.
Det går inte att skriva ut i klartext vilka mailadresser som är godkända, men generellt så ska svenska adresser och varma :roll: mailadresser godkända...

Edit 2008-07-13: Dessa regler gäller inte längre då annan typ av verifiering nu används. PM:a vid frågor.

Avatar Fallback
 
#7140 Hej alla!
Vi på skogsforum anammar "Netikett" här på forumet.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Netikett

Meningsskiljaktigheter är nyttigt och kan skapa intressanta diskussioner, men det är viktigt att "Netiketten" hålls på en god nivå.

Tänk också på att det i skrift inte går att förmedla kroppsspråk, använd därav gärna smilies för att förtydliga din text, mycket lätt för feltolkningar annars!

Nedan följer de regler varje användare godkänner i samband med registrering.

Fastän administratörer och moderatorer på det här forumet försöker att ta bort eller ändra allt störande eller stötande material så fort som möjligt, är det omöjligt att gå igenom alla meddelanden. Vi vill därför meddela dig om att alla inlägg som skrivits på de här forumet uttrycker vad författaren tänker och tycker, och administratörer eller moderatorer skall inte stå till ansvar för det (förrutom då för de meddelanden som de själva skrivit).

Du går med på att inte posta något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, sexuellt anspelande eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag. Om du bryter mot det här kan det leda till att du blir permanent avstängd från forumen (och din Internet Leverantör blir kontaktad). Ip adressen av alla meddelanden sparas för att stärka de här vilkoren. Du går med på att webmaster, administratör och moderatorer har rätt att ta bort, ändra, flytta eller stänga vilka inlägg som helst när som helst. Som en användare går du med på att all information som du skrivit in sparas i databasen. Den informationen kommer inte att distruberas till någon tredje part utan ditt samtycke. Webmastern, administratören eller moderatorer kan inte hållas ansvariga vid hackningsförsök som kan leda till att data stjäls.

Det här forums systemet använder cookies till att spara information på din dator. De här cookiesen innehåller inte något av den information du skrivit in ovan, utan de används endast för att göra ditt använda av forumet bättre. Email adressen är använd bara för att aktivera din registrering (och för att skicka nytt lösenord till dig om du råkar glömma det).

Kommersiell reklam för egen vinning ej tillåten. Med andra ord får man inte göra reklam för sitt egna företag o.d. i syfte att värva nya kunder/medlemmar eller på något annat vis tjäna på det. Sådan annonsering kommer oavkortat leda till att inlägget raderas utan förvarning och vid upprepning kan det leda till avstängning. Länkning till hemsidor som säljer billiga produkter är alltså tillåtet förutsatt man inte har någon anknytning till företaget /organisationen. Inläggets framtoning ska här vara saklig och utan reklammässig formulering. Idéella, icke vinstdrivande organisationer, sällskap föreningar och klubbar är dock undantagna denna regel om deras budskap ligger i linje med forumets inriktning och intresse.

MvH Fredrik

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).
Liknande Trådar
TitelStatistikSenaste svaret
Virkesinköpare på forumet? av skogslasse - tis 26 apr 2011, 11:10
i Avtal, offerter, virkesprislistor och priser
6 svar
2017 läst
av foton     
tis 26 apr 2011, 22:21
Ny på forumet med en fundering av Tacomixen - mån 28 aug 2017, 18:47
i Öppna kategorin
3 svar
935 läst
av Skogsola     
mån 28 aug 2017, 20:04
sökhjälp på forumet av halvproffs - fre 25 mar 2016, 09:09
i Öppna kategorin
0 svar
848 läst
av halvproffs     
fre 25 mar 2016, 09:09
Någon från forumet? av Röjkvist - sön 15 nov 2009, 10:09
i Socialt (mer om oss)
4 svar
1437 läst
av Valmet 941     
mån 21 jun 2010, 22:57
Älgjaktsområden nya regler ? ? ? av axwell - tor 16 feb 2012, 21:39
i Jakt och Fiske
3 svar
2425 läst
av flisshejk     
tor 23 feb 2012, 19:29
Annonser