Tog si så där 10 år innan man fixade med en hemsida men nu har man iallafall fått upp något på internet.
www.gottesskog.se

Har ni synpunkter på vad man kanske skall ändra på sidan så får ni gärna kommentera det.

Blir väl att försöka leta reda på lite fler bilder samt skriva några rader till på sidan samt be de anställda ta lite foton medans de är ute och jobbar. Så man kan få lite mer "actionbilder"

En annan nyhet är att man börjat använda sig av www.fortnox.se dvs ett webbbaserat fakturerings & bokföringsprogram. Målet är att hålla nere kostnaderna för själva bokföringsdelen som man lejt bort tidigare. Fast lär ju skall ta något år innan man lärt sig hur allt fungerar.

Har även börjat säkra upp med jobb inför den kommande säsongen, blir en liten utökning jämfört med året som var, tog på mig lite mindre jobb under 2015 pga studieresor man hade med skolan men nu kommer man äntligen få ett långt "sommarlov". Är väl egentligen bara att hitta ett vettigt boende till de anställda som är det stora problemet.

Skrev även mitt första CV i år, Har under mina första 30 år aldrig behövt bry mig om det, oftast räckt med ett telefonsamtal alternativt att besöka en arbetsplats för att få jobb. Men hoppas på att kunna få en deltidstjänst inom t ex planering så man får lära sig lite nya grejer samt knyta nya kontakter. Men eftersom de man sökt jobb hos ej haft någon sådan tjänst ute så har det blivit mer som en intresseanmälan och finns garanterat många sökande till deras sommarjobbsplatser.

Har också haft lite förhoppningar om att kunna studera lite utomlands men det verkar i princip omöljigt när man driver eget och ej kan vara borta en hel termin från jobbet. :/ men men man får väl bara härda ut de regniga vintrarna utefter norrlandskusten istället.

Ikväll blir det att fara på en informationskväll som LRF håller i angående skattenyheter för skogsägare samt lite info från SCA angående deras investeringar.


På återseende!

10 kommentarer | Läst 3093 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

SkogsGotte

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: tis 06 maj 2008, 19:06

Kommentarer

av Flisaren tis 09 feb 2016, 16:15
Hemsidan ser bra ut, gillar storgranen du drar med fyrhjulingen! :))
av sundelius tis 09 feb 2016, 16:17
Tycker det såg bra ut Gotte :-BD
Ser att ni har kört naturvårdsbränning också. Har själv gjort två stycken och det är bland mest intressanta och roliga jag gjort :smile:
av SkogsGotte tis 09 feb 2016, 16:43
Hehe flisaren man tager vad man haver för att trycka ned/bort snön :)
Själva bränningen är otroligt intressant, men sen själva eftersläckningen/bevakningen är lite segare.
av Uvskogen tis 09 feb 2016, 17:10
Trevlig hemsida! Mobilanpassad dessutom!
av totte tis 09 feb 2016, 18:16
Fin hemsida, riktigt snygg :-BD . En detalj: På startsidan är det en bild på en planta och det står "Plantering" som rubrik under. Men man kommer till "Övrig skogsvård".
av curre tis 09 feb 2016, 18:26
Snygg hemsida, alltid bra att vissa upp sig och firman i medierna!
av SkogsGotte tis 09 feb 2016, 22:38
bra Totte att du upptäckte det, tyckte att man hade kollat igenom varje länk men hade missat planteringsbilden. får se till att fixa det imorgon :)
av Torbjörn Johnsen tis 09 feb 2016, 23:17
Trevlig webbsida! Känns seriöst och professionellt.
av totte ons 10 feb 2016, 01:40
SkogsGotte skrev:bra Totte att du upptäckte det, tyckte att man hade kollat igenom varje länk men hade missat planteringsbilden. får se till att fixa det imorgon :)


På dom websidor jag gjort så har det alltid varit minst en länk som varit fel, det ingår på nåt sätt :lol:
av Slurfi ons 10 feb 2016, 23:28
Fint