Gick en sväng upp i skogen med hundarna. På vägarna går det knappt att gå, regnet som kom i går eftermiddag och kväll kom på frusen mark, så trots att det inte varit under noll så har det frusit ett isöverdrag på all hårdpackad mark.

Gick ut vid tvåtiden, redan halvskymning då och när jag kom hem trekvart senare så var det nära mörkt. Just så grått och färglöst som det ser ut på bilderna är det.

Nu är klockan kvart i fyra och det är beckmörkt.





3 kommentarer | Läst 1658 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

totte

Huggarmästare

Blev medlem: lör 29 mar 2008, 02:23

Tottes blogg
Den här bloggen har handlat rätt mycket om renovering av småmaskiner. Har hittills skrivit om en Gilson snöslunga från 1977 och en dito från 1971. En från 1981 har nu ersatt 77:an som bruksmaskin. Renoveringen av en gammal tvåhjulstraktor av något oklart urprung blev klar våren 2010. 2CVtrac, min lilla traktor med Citroënmotor blev någorlunda klar våren 2012.

Projekt Emilia, en Citroën 2CV från 1955, som jag skrivit mycket har jag nu lämnat över i andra händer.

Så blir det nog fortfarande mest om det jag håller på med i vårt nya hem i Skåne.

Lite motorsågar, vedhantering och sådant blir det ibland och sen så pladdrar jag på lite mera allmänt ibland när lusten faller på. Inte mycket till skogs-blogg alltså, men det är frivilligt att läsa som tur är :D

Kommentarer

av skördaren 2 sön 04 dec 2011, 16:56
Vi har varit och rantat runt i lite affärer i torneå och haparanda men tycker inte den rätta julstämmningen infaller i detta tråkiga väder :sad:
av Uvskogen sön 04 dec 2011, 17:13
Fast Näva (ser jag rätt?) verka var i yster form!
av totte sön 04 dec 2011, 17:51
Tro det är ribes som är mest yster på bild, annars tycker dom det är lika kul i skogen jämnt, nästan bättre när jag tycker vädret är uselt.

Håller med skördaren om at det inte är precis nån vidare adventsstämning nu.