Samlade ihop mig för en resa till den stora staden idag. Först till Byggmax, ett rätt förfärligt ställe, där man får stånga sig fram mellan sommarstuge- och villa ägare som skall ha material till semesterbyggena, men dom har billig och väldigt acceptabel takplåt. Skulle ha 8 st 3,5 m till mitt semesterbygge, man är ju faktiskt inte bättre själv. Leca-sten att lägga som grund behövde jag också och så passade jag på att få hem en del skruv och vinkelbeslag.


Hade också beställt ny kamera på Cyberphoto. Nu har två kameror i rad gått åt pipan efter ett år. Den ena har fått in damm inuti objektivet så det blir stora ringar på fotona. Den senaste körde fast objektivet så det inte orkar röra sig. Nu har jag köpt en vatten- och dammtät och stöttålig Nikon, så får vi väl se om den skall stå ut med den behandling den får.
Bild

http://www.cyberphoto.se/info.php?article=cpaw100svart

Så var jag på skog och Trädgård och fick tag i membransatser till Tillotson HS och HL så jag kan få snurr på mina senaste renoveringsobjekt. En bit bensinslang blev det också.

0 kommentarer | Läst 1986 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

totte

Huggarmästare

Blev medlem: lör 29 mar 2008, 02:23

Tottes blogg
Den här bloggen har handlat rätt mycket om renovering av småmaskiner. Har hittills skrivit om en Gilson snöslunga från 1977 och en dito från 1971. En från 1981 har nu ersatt 77:an som bruksmaskin. Renoveringen av en gammal tvåhjulstraktor av något oklart urprung blev klar våren 2010. 2CVtrac, min lilla traktor med Citroënmotor blev någorlunda klar våren 2012.

Projekt Emilia, en Citroën 2CV från 1955, som jag skrivit mycket har jag nu lämnat över i andra händer.

Så blir det nog fortfarande mest om det jag håller på med i vårt nya hem i Skåne.

Lite motorsågar, vedhantering och sådant blir det ibland och sen så pladdrar jag på lite mera allmänt ibland när lusten faller på. Inte mycket till skogs-blogg alltså, men det är frivilligt att läsa som tur är :D