Fjollträsket alltså, reser i arbetet för diverse möten. Avgång 9.30 imorgon från den nyligen omdöpta Alviks flygplats, vilket den aldrig hette. Umeå flygplats hette den, blev Umeå City Airport som nyligen blev Umeå Airport :roll:

Hem på torsdag em, ljuva livet i huvudstaden väntar, PowerPoint-presentationer, tjatiga diskussioner och förhoppningsvis en eller annan öl på kvällskvisten.

2 kommentarer | Läst 3892 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

totte

Huggarmästare

Blev medlem: lör 29 mar 2008, 01:23

Tottes blogg
Den här bloggen har handlat rätt mycket om renovering av småmaskiner. Har hittills skrivit om en Gilson snöslunga från 1977 och en dito från 1971. En från 1981 har nu ersatt 77:an som bruksmaskin. Renoveringen av en gammal tvåhjulstraktor av något oklart urprung blev klar våren 2010. 2CVtrac, min lilla traktor med Citroënmotor blev någorlunda klar våren 2012.

Projekt Emilia, en Citroën 2CV från 1955, som jag skrivit mycket har jag nu lämnat över i andra händer.

Så blir det nog fortfarande mest om det jag håller på med i vårt nya hem i Skåne.

Lite motorsågar, vedhantering och sådant blir det ibland och sen så pladdrar jag på lite mera allmänt ibland när lusten faller på. Inte mycket till skogs-blogg alltså, men det är frivilligt att läsa som tur är :D

Kommentarer

av Anonymous ons 26 jan 2011, 01:01
Märker själv, med åren, att det finns en viss återkommande rytm i aktiviteter under årets skiftningar. Kul koll är att titta i kalenderanteckningarna under några år tillbaka - och att förvånande ofta konstatera att samma aktiviteter återkommer vid givna tidpunkter på året. - Efter att under en tid ha tagit del av Tottes blogg, kan man konstatera att detta nog är allmängiltigt... .

- Resa till det årligen återkommande samverkansmötet! Hoppas att du ger kollegorna i andra delar av landet nya vyer, genom att på efterföljande PUB-besök föra in diskussionen på uppslag angående lämpligaste tillvägagångssätt att transformera en 50-tals fransk bilkonstruktion till minitraktor!

Antagligen kommer de då att framöver betrakta dej med viss respekt och ett uns av försiktighet.

Men, ytterst handlar väl frågan om hur Franzosen betraktar rymningen till storstaden. - Betänk den nationalistiskt inärvda svartsjukan: Du har nog en hel del misstankar och beskyllningar att bemöta, då du kommer hem! Tipset är att övertyga med att beskriva idéer om tankar på formgivning av huven och att visa nyanskaffade Cittradekaler, som skall pryda front och huvsidor.
av totte ons 26 jan 2011, 01:06
Den stackars Franzosen ja, sorgligt försummad den här veckan! Har inte varit och donat med den på ett par dar och nu blir det ytterligare minst en. Jag lider av utvecklad svetsabstinens just nu, och vad den lille stackarn känner ner i garaget vågar jag bara inte tänka på :oops: :((