Inledde med att fira ner karossen på chassit igen, underredsbehandlingen har torkat hyggligt. Sen har jag jobbat vidare i golvfabriken och är nu klar med ämnet till högersidan. Hade bara 1 m plåtar, så jag har svetsat ihop för att få längden.



Innan dess var jag ute på en rejäl promenad i skogen med några presumptiva husköpare, dom var här och kollade huset för två veckor sen och ville nu se lite av omgivningarna. Låter ju som såna som kanske kan vara seriösa spekulanter. En annan av de som varit här har ringt några gånger och hört sig för och verkar mycket intresserad, han har lagt ett bud som var lite väl lågt men påstår att han nog är beredd att gå upp. Så än finns det hopp.

4 kommentarer | Läst 2083 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

totte

Huggarmästare

Blev medlem: lör 29 mar 2008, 02:23

Tottes blogg
Den här bloggen har handlat rätt mycket om renovering av småmaskiner. Har hittills skrivit om en Gilson snöslunga från 1977 och en dito från 1971. En från 1981 har nu ersatt 77:an som bruksmaskin. Renoveringen av en gammal tvåhjulstraktor av något oklart urprung blev klar våren 2010. 2CVtrac, min lilla traktor med Citroënmotor blev någorlunda klar våren 2012.

Projekt Emilia, en Citroën 2CV från 1955, som jag skrivit mycket har jag nu lämnat över i andra händer.

Så blir det nog fortfarande mest om det jag håller på med i vårt nya hem i Skåne.

Lite motorsågar, vedhantering och sådant blir det ibland och sen så pladdrar jag på lite mera allmänt ibland när lusten faller på. Inte mycket till skogs-blogg alltså, men det är frivilligt att läsa som tur är :D

Kommentarer

av Uvskogen lör 12 apr 2014, 19:49
Hoppas ni får till affären snart, du får lägga till i prisförhandlingen att det är en "på nätet mycket känd fastighet" :)
av totte lör 12 apr 2014, 21:33
Ja det skulle vara det då, börjar bli lite drygt att vänta på att nån skall få ut tummarna och bjuda.
av Hugin lör 12 apr 2014, 22:55
totte skrev:
Innan dess var jag ute på en rejäl promenad i skogen med några presumptiva husköpare, dom var här och kollade huset för två veckor sen och ville nu se lite av omgivningarna.

Låter ju som såna som kanske kan vara seriösa spekulanter. En annan av de som varit här har ringt några gånger och hört sig för och verkar mycket intresserad, han har lagt ett bud ... . Så än finns det hopp.


Återigen - det räcker med en köpare - ! Här har du två (presumtiva). Nu är det dags att spela ut dem mot varandra, om det är viktigt att affären tar fart. Du har då också förmodligen andra passiva intressenter som varit och tittat (Det är först när de erfar att andra börjat bjuda, som de inser att de måste (om intresse finns) börja vara aktiva). - Se till att spekulant 1 och 2 kommer in i budgivningen och ring upp övriga intressenter! - Först då kommer du att se hur intresset ser ut och får därigenom igång en process och skapar en nerv i det hela!

Kom, slutligen ihåg, att det räcker med en köpare, men det är bra om av flera spekulanter dras in i en (förhoppningsvis skruv av) budgivning ...
av totte sön 13 apr 2014, 01:25
En god sammanfattning Hugin! Det räcker med en, men fler kan ge bättre resultat.