...är väl gul?! Nu har ju jag defekt färgseende så jag håller mig gärna till just gul som varselfärg. Rött går fetbort för det flyter ihop med allt det gröna i skogen.

Idag for jag, dottern och farsgubben upp till vallen för att...ja...måste man ha en anledning egentligen?! Visade farsan hur jag tänkt ta mig an gallringen och eftersom jag hittade ett par märkband så åkte de med i fickan. Vet inte hur det ska göras - men jag märkte upp de träd som ska stå kvar. Så kanske jag får lite bättre flyt när jag väl står där med sågen i hand. Märkte upp en halv hektar nånting. Så får vi se hur jag tycker att det fungerar sen.

Nordeuropas korkaste voffe - Milton, eller Greven som jag kallar honom - gjorde sitt bästa för att ligga i vägen under förmiddagen.

Nu är vi hemma igen och jag förbereder lite paj till ikväll. Päronen och lillsyrran med familj kommer på besök. Chevre/rödbets- och Västerbottenpaj blir de. Dottern har nyss vaknat efter tuppluren i bilen :)

Enbärsdricka. Smakar ÄNNU bättre i fäbodmiljö.
Förberett för gallring.
Min far Golfaren prioriterade bort markberedning på golfbanan mot frisk skogsluft. "Greven" ligger för rn gångs skull still.
Zzzz...man blir lätt tlött av skogen.
1 kommentar | Läst 1387 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

lissnils

Medelhuggare

Blev medlem: sön 14 okt 2012, 16:21

Lissnils eskapader
36 årig västerdaling. Nybliven skogsägare. Fyller livets dagar med familj, jakt och mer och mer skogliga äventyr.

Kommentarer

av totte sön 20 apr 2014, 15:55
Vallen i sig är väl anledning nog att fara dit, nån mer behövs då inte vad jag kan förstå. Så trevligt kan man ju ha under påsken. :grin: :grin: