Förutom att det ligger en Terrill motorsåg i vardagsrummet, ett nytt vevhus till en Partner P48 (tror jag) i köket och en låda bruksanvisningar på köksbordet så blir det små framsteg med saker och ting. Bör nog även bortse ifrån att högen på det kollapsade golvet i uthuset blev lite större idag med. Vågar nog inte lägga ut någon bild på den.

Nog med möbleringen, det har tillkommit två hyllplan så nu får det räcka i den här hörnan. Blev lite som det blev med det översta hyllplanet då det var trångt och jag hade en del idéer som inte riktigt funkade som jag tänkt mig.


Fick hem nya packboxar till min 140S vilket även resulterade i att jag hittade dom jag tappat bort tidigare. Då har jag någon extra på lager ifal ldet behövs längre fram.
Fick dela på motorn igen för att komma åt att få loss en bättre begagnad jag satte dit innan. Men sen gick det faktiskt relativt smärtfritt att få oljepumpen med ny packbox på plats.


Testade lite tidigare att få cylindern på plats och det gick. Tur att någon slipat i vevhuset annars hade det inte gått.


Nu blev troligen detta lika rörigt som jag är trött. I-)

5 kommentarer | Läst 2978 ggr

Mer om bloggaren

Jocke91

Proffshuggare

Blev medlem: sön 28 jul 2013, 21:34

Jocke's lite röriga verkstad
Tänkte testa att lägga ut något projekt här någon gång ifall jag får för mig det.
Kommer troligen bestå mest av äldre sågar eller andra halvkonstiga projekt.

Kommentarer

av totte mån 20 mar 2017, 00:33
Sedär, nån har varit där och slipat, ja man undrar ju vad det är för väsen som rör sig i Värmlandsskogarna. Det där är väl inte riktigt en 140S längre?
av johan eriksson mån 20 mar 2017, 13:18
Jag tror att det blir en 152S när det är klart.
av totte mån 20 mar 2017, 19:31
Hmm, nåt sånt där djur som inte riktigt finns? Säkert en skojig sak, en sån där som kan få Torparns hjärna att börja varva.
av Jocke91 tor 23 mar 2017, 23:13
Det är ju det där med tomtar och vättar man vet aldrig som rör sig i skogarna här på nätterna.
Kommer troligen ta lite tid att får ordning på den där sågen då den inte vill samarbeta riktigt för stunden. När jag skruvar fast oljepumpen låser sig motorn... Troligen drevet som ska in längre på vevaxeln eller något annat kul.
av totte fre 24 mar 2017, 00:57
Ibland är dom lite griniga dom där sågarna! Troligen är det småfolkets fel, dom har varit där och flyttat på drevet.