Under vintern har man ju sett Ola-Conny och Morgan på TV och uppskattat underhållningsvärdet en hel del. Vilka personligheter! Sa väl mest på skämt till frugan att vi lär väl åka dit på semestern. Hon högg snabbare än en kobra :shock: så nu är det avklarat och jag stod bara ett par meter ifrån Ola-Conny(vilket namn), Morgan såg jag ej skymten av.

Kreditkortet blev väl tunnare men en del bra saker kom med hem. Det bästa för mig som gillar att grilla var grillavdelningen med en del för mig nyheter, bla grillpanna för grönsaker.
Eftersom man är skogsnörd måste jag åka in på en skogsbilväg för att kolla skogen. Fina planteringar och TÄTA granbestånd på uppskattningsvis 25m och 45år. Det var strax söder om Ullared som skogsbilvägen gjorde en U-sväng och snuddade en liten sjö innan den kom upp på landsvägen igen. Någon Skogsforum-ist som äger skogen kanske?

Åkte sen upp till Arvika för att besöka gamla(nåja bara 60 :grin: ) vänner. Borta bra men hemma bäst. Ingen rotröta här inte för rötterna är friska och starka :lol:

Liten kö på morgonen! Och en rejäl dimma.
1 kommentar | Läst 11301 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

halvproffs

Huggarmästare

Blev medlem: lör 19 jan 2008, 08:18

Kommentarer

av tallen100 sön 12 maj 2013, 16:59
Jaha då kom Morgan å Ola Conny hem från sin resa, kollar på dom varje Måndag.. veckans bästa program;)