Är rågranne med ett av våra 'stora skogsbolag'. Nu har dom avverkat och gått in på min mark .Ca: 200 stubbar lämnade dom. Inte ett ord ifrån dom även om deras arbetsledare helt klart visste om detta.. Spelar det ingen roll, eller?

5 kommentarer | Läst 2089 ggr

Mer om bloggaren

bestre

Nykomling

Blev medlem: mån 01 jun 2009, 19:14

Kommentarer

av ulfgustav ons 30 sep 2015, 06:38
Ett sådant intrång skall du naturligtvis påtala och kräva ersättning för. Hur stor ersättning du skall ha beror på hur intrånget påverkat dig.
Låt dig inte nöja med skogsbolagets första bud. Ett tips kan vara att kontakta representant från Skogsstyrelsen och att de gör en bedömning
av Göt ons 30 sep 2015, 18:34
Du får ta dit skogsstyrelsen och be dom hjälpa att beräkna volymen på virket som har stått på platsen sedan skall bolaget betala det här är faktiskt stöld, visst fel kan det bli men får de rätta till
av totte ons 30 sep 2015, 19:13
Illa när det blir så. Men den här diskussionen skall inte föras här, ställ frågan i ett lämpligt ämnesforum i stället. Bloggarna är till för de medlemmar som vill skriva "dagbok" om arbete och fritid. Om du inte hittar nån passande rubrik finns alltid "Öppna kategorin" där allt möjligt kan diskuteras.
av bestre ons 30 sep 2015, 20:07
Jaa .grabbar. Nu är jag inte ute för att hänga någon. Har varit 'egen företag. i drygt 30'tio år och vet att alla kan vi göra fel men. Vad jag hänger upp mig på är att dom inte brytt sig att höra av sig utan kanske förväntat sig att jag inte skulle upptäcka vad som skulle gjorts. En annan sak är att skogsstyrelsen varit på plats och gjort en skogs-bruksplan, upptäckt felsteget men vägrat att kommentera förutom att rita in 'detaljen' på kartan. Naturligtvis måste jag prata med berörd part men att inte höra av sig när man vet om att man gjort ett misstag, vidareförmedlat detta till entreprenören som utfört jobbet som säkert också märkt att nå't varit fel. Detta , är de't stora felet. Eller ?
av totte ons 30 sep 2015, 20:52
Kan du vara så hygglig att ta frågan i ett forum istället? Bloggarna är inte avsedda för ämnesdiskussioner. Tack!