Idag var jag för första dagen och hjälpte till med uppbyggnaden av vår 5dagarsarena. Eletrikerna har under veckan grävt ner elkablar och fiberkabel, totalt ca 2000 meter.
Den så viktiga duschen är i stort sett färdig. Det har även satts upp kravallstaket längs med upploppet.
Jag har idag mest rest tält, byggt och rest ställningar till olika skyltar.

Här kommer de som åkt buss till etappen mötas av en välkomsskylt. De som kommer från bilparkeringen blir mötta av en likadan.
Ett tält byggs
Duschen sett utifrån
Upploppet
Duschen
6 kommentarer | Läst 6014 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

ananders

Huggarmästare

Blev medlem: sön 20 feb 2011, 12:13

En drängs memoarer
Som titeln lyder så kommer jag att skriva om mitt jobb som dräng på ett större lantbruksföretag.

Jag kommer även att skriva om mina aktiviteter i "min" skog som jag samäger med mina syskon och mamma. Eftersom jag är säsongsanställd på jordbruket så brukar jag ha januari och februari till mitt eget förfogand. Under vintern ägnar jag tiden helst åt gallring :smile: , vilket ibland får avbrytas för uppröjning av vindfällen :evil: . Övrig tid så är det mest röjning, underhåll av diken, och lite underhåll av byggnader och inventarier.

Hoppas att jag skriver nått som är värt att läsa.

Kommentarer

av lfq sön 13 jul 2014, 10:20
Ser ut att vara N Åsum. Kanske jag tittar in en dag. Tredje etappen går i furuskogen där jag brukar köra mina rullskidpass. Fin terräng på alla etapper, jag skulle gärna springa etapp 4 i den gamla fina lövskogen.
av ananders sön 13 jul 2014, 12:36
lfq skrev:Ser ut att vara N Åsum. Kanske jag tittar in en dag. Tredje etappen går i furuskogen där jag brukar köra mina rullskidpass. Fin terräng på alla etapper, jag skulle gärna springa etapp 4 i den gamla fina lövskogen.


Nej detta är i Vånga.
av lfq sön 13 jul 2014, 15:25
Har aldrig varit i Vånga där du varit med och byggt. Men tältplats och högkvarter blir väl i N Åsum som hemsidan visar. Ska du själv springa?
av ananders sön 13 jul 2014, 19:15
lfq skrev:Har aldrig varit i Vånga där du varit med och byggt. Men tältplats och högkvarter blir väl i N Åsum som hemsidan visar. Ska du själv springa?


Det är helt rätt att centralorten ska vara i N. Åsum.

Nej jag ska inte springa själv. Klubben har som policy inför Oringen att bara ungdomar och elit får tävla. Alla andra behövs som funktionärer.
av Uvskogen sön 13 jul 2014, 21:36
"Kravallstaket"! Orienteringspubliken verkar farliga!! :wink:
av ananders sön 13 jul 2014, 23:16
Uvskogen skrev:"Kravallstaket"! Orienteringspubliken verkar farliga!! :wink:


Nja orienterare är nog fredliga av sig men det går fortare att sätta kravallstaket än att bygga ett staket i trä. Fast det senare hade helt klart varit bättre för oss skogsägare.