Lyckades hålla igång i 6 timmar med röjningen idag, efter kl 11 fick man ca ett brämsbett i minuten, när man stängde av Spotify så smattrade det konstant på hjälmen av all ohyra....

Började bra imorse ca 13 grader vid 12 tiden stod dock tempen på ca 27 grader.

Blir å dra ett kvällspass ikväll så man kan komma tillbaka till civilisationen på torsdagen, sliter på nere i Järvsö denna vecka.
Väldigt fint landskap här nere, dock inte haft tid att ta några foton på den, den enda nya bilden blev på denna lilla krabat
Vad är detta för någon flygande sak?



Imorgon skulle det visst bli uppemot 32 grader, suck.....

Nu en kall öl + ett par glas resorb och en kebabpizza, hoppas att tröttheten kommer ikapp så man kan sova i några timmar

2 kommentarer | Läst 2814 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

SkogsGotte

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: tis 06 maj 2008, 19:06

Kommentarer

av Uvskogen tis 22 jul 2014, 19:51
Slog åkern med röjsåg och sly/gräskniv i 4 timmar, det var mer än tillräckligt för mig i denna värme. Lider med dig. :???:
av SkogsGotte ons 23 jul 2014, 17:01
ja idag orkade vi bara röja i 5,5 timmar, men igår blev det ett dubbelpass så man lyckas faktiskt hålla 8h per dag (nästan)

sista halvtimmen igår var dock lite väl spännande, blir ju trotsallt mörkt nu på kvällarna, men vi tog oss igenom det vi skulle.

Nu är det bara att ladda upp för sista området vi skall göra imorgon sen får man åka hem och kanske få några dagars vila!