Ängar en tanke på Totte som sitter där långt nere i södern, nu när vintern börjar närma sig så förstår jag att saknade efter snön snart kommer.
Han kanske säger det motsatta men ni minns väl den spända förväntan på den första snön när snöbladet och kedjorna skulle testas till 2CV traktorn, så nog vet jag han hoppas på en kall och snö rik vinter även där nere.
;)
Så här kommer lite snöbilder från idag.

Ingen snöborste i bilen och hittade inte ens piasavakvasten hemma.
Gjorde inget att jackan blev genomblöt när man skrapade av bilen med armen, var ändå dax att byta till en renare. Perfekt!

Fyrhjulingen behövde ändå tvättas sen tidigare,nu fick man ju en orsak att göra det.

Snön gör det ju helt lagligt att fara omkring i skogen igen, speciellt på skoterleden. Sen gör snöslasket så att man blir helt genomblöt, men det blir ju även maskinen så då slipper jag tvätta i alla fall, topp!

Det syns ju bra var man har kört, är en jäkla backe ner bakom krönet så snön passar ju bra så att man får motionera diffspärrarna lite eller typ hela tiden.


4 kommentarer | Läst 5522 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Kse

Huggarmästare

Blev medlem: sön 20 jan 2008, 01:51

Murphy's lag.
[sub]Den här bloggen handlar all sorts jävlighet, när saker inte riktigt går som det var tänkt, haverier stora som små och framför allt då i de diverse fordon och maskiner i skogen som tendera att ständigt gå sönder. Läs om hur problemen uppstår och om hur vi förebygger och löser dom.
Går det åt helvete för nån annan så tar jag gärna upp det oxå eller så delar jag bara med mig av en historia från vardagen.
Men när det är motvind i livets uppförsbacke kan det vara trevligt att dela med sig av eländet och framförallt att höra om andras, så läs och njut.
[/sub]

Kommentarer

av Slurfi sön 21 sep 2014, 20:27
Bara fördelar hela tiden! Hyvlade byvägarna pga att snön mjukade upp dem lite lagom imorse, perfekt.
av Uvskogen sön 21 sep 2014, 21:39
Faktiskt så kan jag längta lite när jag ser bilderna!
av Fredrik Reuter sön 21 sep 2014, 21:55
av totte mån 22 sep 2014, 22:14
Uvskogen skrev:Faktiskt så kan jag längta lite när jag ser bilderna!


Inte jag, vad Fredrik än försöker lura i er :twisted: :D